hits

Magasin

Velkommen til Interiør & DIY!

Dette er et magasin som samler innlegg under tema interiør og DIY(do it yourself) fra mange ulike bloggere. Hvis du leser et innlegg i dette magasinet, kommer trafikken bidragsyteren til gode. Magasinet fungerer som en samling av gode blogginnlegg for deg som er interessert i interiør og DIY. Noen av bidragsyterne er rene interiørblogger, mens andre igjen er bloggere som innimellom skriver innlegg under temaet, og sånn sett blir en slags frilanser for magasinet. En velger selv hvilke innlegg en vil dele i et magasin, og når en deler, vil innlegget vises både på din egen blogg og i magasinet.

Pusser du opp huset eller driver med interiørdesign eller boligstyling? Lager du noe spennende, har en kreativ hobby, strikker, hekler, maler eller annet innenfor DIY? Skriver om møblering, interiørdetaljer, trender, design, din unike stil, pusser opp møbler, forvandler søppel til skatter eller annet innunder paraplyen interiør og DIY?  Da kan du dele dine innlegg i Blogg.nos offisielle magasin, vi leter nå etter akkurat deg. 

Vi setter stor pris på om du har bilder i innleggene du deler.

old-style kitchen
Licensed from: vicnt / yayimages.com

Hvis et innlegg ikke passer inn i gruppen, meld det gjerne inn til: hjelp@blogg.no, men det er da viktig å merke det med "Moderering magasin" i emnefeltet. Innlegg som bryter norsk lov eller blogg.no sine retningslinjer i magasinet kan selvfølgelig rapporteres inn på lik linje med upassende innlegg på andre blogger.

Akkurat nå øker vi satsingen på magasiner, og leter etter flere gode bloggere. Kanskje er du den vi leter etter? Søk om medlemsskap da vel!


Slik deler du dine innlegg til dette magasinet:

Meld deg inn i gruppen ved å trykke på "Bli medlem" i sidemenyen. Når søknaden din er godkjent vil magasinet dukke opp som valg i gruppelisten din.

Nederst i innleggsredigeringen vil du finne en ny fane for "Gruppe". Her kan du velge hvilke av gruppene/magasinene du er medlem i innlegget ditt skal sendes til, og se hvilke grupper/magasiner innlegget vises i. Klikk i ruten for å få opp listen over de du er medlem i. For å fjerne et innlegg fra en gruppe eller et magasin trykker du på det lille krysset ved navnet.

For å dele til akkurat dette magasinet velger du "Interiør og DIY" i listen.

Du kan sende inn både nye innlegg og innlegg du har skrevet tidligere.

#offisielt #magasin #bloggmagasin #interiør #interior #DIY #blogg #ny #blogger #bidragsyter

Diy against wooden background with plugs
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bloggmagasiner er gruppeblogger som samler innlegg fra bloggere som er medlemmer i gruppen.
Dette magasinet drives av blogg.no og alle artiklene ligger på forfatterens egen blogg. Forfattere er selv ansvarlig for innhold.